06 22 70 56 03 info@maatwerk-event.nl
Select Page

Na ruim 4 jaar werken aan Overnachtingshaven Spijk komt het eind dan echt in zicht. Een aantal van jullie waren al betrokken bij de aanbesteding in 2019. Na een lastige onderbouwingsfase hebben wij op 18 november 2020 de definitieve gunning gekregen.

Sinds 2020 hebben wij in 3 jaar tijd een Hollandsche uiterwaard getransformeerd in een functionele haven en dit op een veilige NINA manier gerealiseerd. Een geweldig resultaat waar wij als team enorm trots op mogen zijn. De laatste werkzaamheden zijn buiten afgerond en wat nu rest is het af- en opleveren van het project. Om samen stil te staan bij 4 jaar van goede en fijne samenwerking, willen wij jou en je partner uitnodigen voor het ‘einde werk feest´ op zaterdag 9 december a.s.

Jullie worden om 14.30 uur verwacht bij het hotel in Arnhem (exacte locatie krijgen jullie nog te horen). Hier kan je de auto parkeren en vertrekken we per touringcar naar de overnachtingshaven in Spijk. Na een kort rondleiding over dit mooie project gaan we onze reis per boot vervolgen en varen we terug naar Arnhem. Na aankomst in het hotel rond 18.00 uur hebben de gasten welke willen blijven overnachten de mogelijkheid om in te checken. Voor de overige gasten staat er een drankje klaar in de bar van het hotel. Om 19.15 uur vetrekken we te voet naar een nabij gelegen restaurant voor het avondprogramma.

Aangezien we een aantal zaken vooraf dienen te weten, ontvangen jullie onderstaand een aantal vragen. Aan jullie het vriendelijk verzoek om deze vragen uiterlijk 31 oktober a.s. te beantwoorden en te verzenden.

 

Aanmelding Einde Werk Feest