Workshop

Dierenclinics
De grond trilt, een span met twee paarden stuift door de beek en u zit op de wagen met de touwtjes stevig in handen! Een echte roofvogel op uw hand? Dat is power! Schapen drijven en communiceren met Border Collies? U en uw team zijn de sleutel voor succesvolle communicatie.
Ga de confrontatie met de oerkrachten aan, ga terug naar de natuur en ontdek hoe onze voorvaderen zich bezighielden met paarden mennen, valkenieren en schapen drijven. De dierenclinics kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden. Het programma legt een duidelijke link naar de dagelijkse praktijk van het managen. U leert de baas te worden over paarden, valken en Border Collies. U ervaart hoe belangrijk duidelijk communiceren is en u leert reageren op signalen en prikkels. De perfecte match komt tot stand dankzij de uitstekende begeleiding van trainers die internationaal absolute toppers zijn. 

dieren

 

Schermclinic
Schermen is een snelle, sierlijke en tactische sport, waarbij kracht niet voorop staat. Het is de bedoeling om met behulp van een wapen de tegenstander te treffen, zonder zelf getroffen te worden. De  bestaat uit de beginselen van het schermen tot en met het complete duel. Hoe zijn de basis bewegingen bij het schermen, hoe maak je een aanval, hoe verdedig je jezelf en hoe pas je het toe in een duel.

 

scherm

 

Kookworkshop
Heeft u ook zo'n zin in een kookworkshop met vrienden, familie of met uw collega's ? Maar u heeft geen tijd of know-how om het te regelen?! Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan koks, kookworkshops en locaties. Maatwerk-Event organiseert alles tot in de puntjes en u mag genieten.

 

koken