Passief

Ballonvaart
Bent u op zoek naar een origineel uitje voor uw collega’s of zakelijke relaties? Wilt u samen heerlijk genieten? Wilt u eens echt iets bijzonders doen? Maak dan een ballonvaart. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje een groot succes wordt. Ballonvaren met Maatwerk-Event, een ervaring om nooit meer te vergeten…

ballon

CD opnemen
Deze dag geen Ben Saunders of Jeroen van der Boom achter de microfoon, maar uzelf. Een CD opnemen met uw eigen mensen, met tekst en muziek die u zelf kunt uitzoeken of maken.
Een gezellige middag in de opnamestudio die we voor u ter plaatse creëren, want de muziekdocent neemt alle opnameapparatuur mee. Dat wordt op een creatieve manier energie bundelen voor een gezamenlijk doel, met als resultaat: uw eigen tophit.

cd

Sterren spotten
Op de beroemde daik wordt u verdeeld in teams van 5 a 6 personen. Na de speluitleg gaat u op stap door het sfeervolle Volendam, op zoek naar de huizen van Bekende Nederlanders! En sterren spotten natuurlijk! Onderweg komt u op speelse wijze ook alles te weten over de geschiedenis van het vissersdorp, de bakermat van de beroemde Palingpop. U speurt verder naar de huizen van onder andere Neerlands bekendste manager Jaap Buijs, Jan Smit, zus Monique en de moeder van Jolanthe. Jan Dulles van de 3J's heeft het mooiste uitzicht en Nick's huis is véééél groter dan dat van Simon! De stamkroeg van Jan Smit staat uiteraard ook op het programma. Ondertussen voert u originele opdrachten uit en moet u foto's maken (mobieltjes mee!).

nick