Actief

Wadlopen
Voor u is er een mogelijkheid om met het waddengebied kennis te maken door te gaan wadlopen. Deze milieuvriendelijke vorm van recreatie brengt u in een ongekend wijds landschap, op een moment dat de natuurelementen ons daar toelaten. Zij bepalen op het wad het levensritme en ieder die zich in dit getijdenlandschap wil begeven zal zich hier aan moeten aanpassen. Als u eens wilt wadlopen moet u goed gezond zijn en over een behoorlijke conditie beschikken.

wadlopen-2

Quad rijden
Op zoek naar een uitdagende activiteit voor uw bedrijfsuitje? Quad rijden is een spectaculaire activiteit die u niet snel vergeet. Techniek en behendigheid staan centraal. Het uitdagende parcours heeft messcherpe bochten en pittige hellingen. De stuurmanskunsten van u en uw collega’s worden met het Quad rijden goed op de proef gesteld.

quad

Bos hindernisparcours
Een uitdagend en grensverleggend bos hindernisparcours biedt u een superveilig TUV gecertificeerd hoogte parcours door de bossen. Speciaal ontwikkelde hindernistrajecten, waarbij samenwerking en uitdaging centraal staan. Van touwbrug tot helikopterabseil, elk onderdeel kent zijn eigen mogelijkheden en leerdoelen, maar allemaal zijn ze grensverleggend en sportief. Alle deelnemers zijn uiteraard gezekerd en voorzien van de meest veilige klimmaterialen. Een hilarisch onderdeel tijdens  het parcours is uitgezet boven het water.

hindernis