Actief

Brandingraften
Raften in Nederland? Natuurlijk! Het mooiste wildwater ligt naast de deur: de branding! Brandingraften is een sensationele activiteit waarbij u samen met vrienden of collega’s de golven gaat bedwingen. Het wordt dus werken aan die teambuilding spirit! Veiligheid voor alles: iedereen krijgt een helm op, zwemvest en neopreenkleding aan. Een ervaren stuurman gaat mee. U start vanaf het strand, vaart door de branding om de boei en vervolgens finisht u weer op het strand. Ook hierbij staat het samenwerken van het team of teams centraal.
raften

Powerturnen
Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje of vergadering ook iets aan teambuilding doen dan is Powerturnen een bijzonder geschikte activiteit. Deze bijzondere wagen wordt aangestuurd met twee gashendels. Beide bestuurders hebben de controle over één van de gashendels. Werkt u niet goed samen, dan lijkt het voertuig onbestuurbaar. Maar zodra de samenwerking tussen u en uw collega eenmaal goed gaat, dan bestuurt u dit voertuig op een bijzondere manier over het terrein.

powerturnen

BrandweerSurvival
Je leert het snelst in de praktijk. In welke omgeving kun je dan het best teambuilden? Inderdaad: door het nabootsen van een echte praktijksituatie! En dat kan bij de BrandweerSurvival: een realistische omgeving, een echt bedrijf: de brandweer, een aansprekend product en fouten maken mag. Een uniek concept met een breed scala aan veelzijdige activiteiten. Een programma waar je samen met je collega's veel plezier aan beleefd.

branddweer